Skip to content

‘Het Huis van Tante Agaat’ in première!

Redactie
9 maart 2018 | 7:00

Advertentie

Ooit een pluche tijger, een tante met paars haar en een vrouw met behaarde benen en bergschoenen op één podium gezien? Dan moet je dit weekend naar de Pinnenhof! Dan speelt namelijk toneelvereniging De Krottepoffers haar nieuwe jeugdstuk ‘Het Huis van Tante Agaat’ voor de eerste keer.

Een première is altijd iets bijzonders, vandaar dat de première in galastijl is. De Krottepoffers hopen dat iedere bezoeker chic gekleed komt door bijvoorbeeld een jurk aan te trekken of een net kostuum aan te doen.

Over de voorstelling:

Sophie wordt door haar drukbezette ouders een weekendje bij haar oudtante Agaat gedropt. Haar moeder Annabel ziet het niet echt zitten om Sophie een weekend bij haar vreemde tante Agaat achter te laten, maar haar man Maarten ziet geen andere mogelijkheid. Ze moeten dit weekend namelijk werken van hun baas, en daar kunnen ze geen nee tegen zeggen.

Sophie kijkt er juist wel naar uit om een weekendje zonder haar ouders  door te brengen. Het wordt nog gezelliger als de buurjongen Mike zich bij het gezelschap voegt. Maar net als de gezelligheid begint, betreden drie vreemde figuren het toneel. Zij proberen om in het bezit van het huis van tante Agaat te komen. Er zou namelijk iets van veel waarde verstopt liggen. Sophie heeft al snel in de gaten dat er iets niet klopt en probeert van de bedriegers af te komen. Maar of dat lukt…

Kaartjes kun je kopen bij de Bruna of aan de deur bij de Pinnenhof. Ze kosten €5,- per stuk. Graag contant betalen want pinnen is helaas niet mogelijk!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie