Skip to content

Opfriscursus 2018

Redactie
23 maart 2018 | 19:15

Advertentie

Voor inwoners van de gemeente Nederweert werd door Veilig Verkeer Nederland afdeling Nederweert een opfriscursus Verkeersregels georganiseerd. De cursus bestond uit 3 dagdelen van 2 uur. Een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland verzorgde de instructie. Turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen, gewijzigde verkeersregels enz. waren items die aan bod kwamen. De bijeenkomsten hadden een informatief karakter. In totaal namen 48 personen deel aan de opfriscursus in Nederweert.

Praktijkrit opfriscursus Nederweert
Naast het theoretische gedeelte kon op basis van vrijwilligheid een uurtje, met eigen auto, gereden worden met een rijinstructeur. Hieraan deden op vrijdag 23 maart 16 personen mee. Tijdens en na de rit kreeg men praktische tips om de rijprestaties te verbeteren en zuiniger te rijden. Deze praktijkritten heeft Veilig Verkeer Nederland afdeling Nederweert uit laten voeren door  Nederweerter rijschoolhouders.

Deelnemers aan zowel het theorie als ook het praktijk gedeelte zijn erg positief en geven aan ‘Dit hadden we allang eerder moeten doen‘. Door een subsidie van de gemeente waren de kosten voor deelname  laagdrempelig.

In het voorjaar van 2019 wordt, door VVN afd. Nederweert, weer een opfriscursus georganiseerd. Hierover zullen ze t.z.t. in de media berichten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie