Skip to content

Spinningmarathon voor de Librabikers bij SportivaLife Nederweert

Redactie
5 april 2018 | 17:00

Advertentie

 

Vrijdag 13 april wordt er een spinningmarathon georganiseerd bij SportivaLife Nederweert. De opbrengsten gaan naar de Librabikers. De Librabikers zijn een handbikegroep die zich inzet voor gehandicapten. Ze willen laten zien aan de andere voornamelijk lichamelijke gehandicapten dat ook al heb je een handicap, dat je met doorzettingsvermogen toch kunt sporten. Ze willen daar geld voor inzamelen zodat er voor de gehandicapten dan ook aangepaste spullen beschikbaar zijn.

Jan-Willem van Gog
Kun je het voorstellen? Met een handbike een hoge berg in Oostenrijk beklimmen? Jan-Willem van Gog, met een een team handbikers, beklimt in Oostenrijk de Kaunertal Gletsjer na een gedegen training vooraf. Een training enthousiast ondersteund door medewerkers (fysiotherapeuten, artsen e.a.) van Libra, Revalidatiecentrum Eindhoven. Het team genaamd ‘Libra Bikers’ traint wekelijks volgens een individueel opgesteld schema. En gaan dan uiteindelijk de berg beklimmen op 14 juni 2018.  Dit team is een groot voorbeeld voor mensen met een beperking die ook grenzen willen verleggen. Door deze prestatie hopen ze dat veel mensen realiseren dat er met doorzettingsvermogen en wilskracht heel veel mogelijk is. Ze willen dan ook geld ophalen voor andere met een beperking, zodat zij ook kunnen sporten met aangepaste middelen.

Er is geld nodig voor: het onderhoud en aanschaf handbikes | kleding voor de deelnemers | reis en verblijf deelnemers | vervoer handbikes. Stort je bijdrage op NL36INGB0650088328, t.n.v. Libra R&A, o.v.v. HandbikeBattle 2018 of via https://www.whydonate.nl/fundraising/handbikebattle-2018-lomh/en of steun ze in natura (kleding, vervoer, anders). Neem dan contact met op.

SportivaLife
SportivaLife is bij dit doel gekomen, doordat de vader van Femke van Gog bij de handbikegroep zit. Hij zal dan ook deze avond aanwezig zijn voor verdere informatie te geven over de handbikegroep.

Doe mee aan de spinningmarathon! Sport jezelf fit en help de librabikers! En onder het genot van een lekker hapje, drankje en babbeltje kun je de avond afsluiten. Wil je graag komen kijken en de fietsers supporteren? Dat kan zeker! Een bijdrage aan de librabikers geven zonder dat je mee doet kan ook!

De avond bestaat uit vier blokken.
Blok 1 –> 18:30- 19:15
Blok 2 –> 19:20- 20:05
Blok 3 –> 20:10- 20:55
Blok 4 –> 21:00- 21:45
één blok = 5 euro

Opgeven kan via femkev.gog@live.nl of aan de balie van Sportivalife.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie