Skip to content

Geef mij maar een boek

Redactie
8 april 2018 | 15:00

Advertentie

Het succes van ‘Geef mij maar een boek’ geldt vanaf vandaag ook voor het prentenboek. Op 6 april is de actie ‘Ik wil een prentenboek’ gestart, om kinderen de allermooiste en leukste prentenboeken te laten verzamelen. Prentenboeken zijn niet alleen een prachtig bezit maar ze dragen ook bij aan een betere geletterdheid van kinderen en ze zorgen voor een eerste stap op weg naar plezier in lezen (en bezit) van boeken.

Raad eens hoeveel ik van je hou
De stichting ‘Geef mij maar een boek’ heeft voor deze tweede editie van ‘Ik wil een prentenboek’ de rechten van ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ verworven. Het prentenboek is te verkrijgen voor twee euro, eenzelfde prijs als voor Ronja de roversdochter, dat dit jaar speerpunt is in de actie van ‘Geef mij maar een boek’.

Steun van alle boekverkopers
In het kader van de actie is samenwerking gezocht met de VoorleesExpress die in meer dan 70 steden en dorpen in 4000 gezinnen actief is. Hun vrijwilligers lezen thuis voor. Verder worden scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven benaderd en wordt aan burgemeesters, gemeenten en provincie medewerking gevraagd.

Raad eens hoeveel ik van je hou is een wereldwijde succes. Het prentenboek wordt beschouwd als een van de meest originele en leukste van de afgelopen 25 jaar. Nu verkrijgbaar bij Bruna Gommans voor slechts € 2,00.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie