Skip to content

Watchin’ Joe wint Van Horne Pop én een optreden op Raadpop 2018

Redactie
14 april 2018 | 10:34

Advertentie

Watchin’ Joe won vrijdagavond de 30e editie van Van Horne Pop in muziekcentrum ‘De Bosuil’ in Weert. Het was een succesvol debuut van de band uit de regio Weert met een arsenaal aan stevige rockcovers. De jury werd het nog lastig gemaakt, maar het publiek was het met de beslissing eens.

Watchin’ Joe
Jesse Kanters (zang), Matthijs Timmermans (bas), Thomas Veugen (gitaar), Dries Beljon (drum) en Merijn Metsemakers (gitaar) zijn super trots op hun resultaat en kunnen direct twee gigs aan hun agenda toevoegen. Met deze titel winnen ze ook een optreden tijdens Raadpop 2018 in Nederweert op 6 en 7 juli. Daarnaast staan ze in het voorprogramma van een optreden van The Hilbilly Moonshiners & Friends in de Bosuil op 1 december 2018.

Het gevarieerde programma op vrijdag telde optredens van schoolbands en bevat deze editie meer variatie dan andere jaren. Er waren naast bands ook duo’s en singer-songwriters meedoen. Van Horne Pop, hét popfestival van de Philips van Horne uit Weert, bestaat precies dertig jaar. En dat in het jaar dat de school haar 50-jarig jubileum en de stad Weert het Van Horne Jaar viert. Deze 30e editie telt twee jubileumconcerten: vrijdagavond was de reguliere bandwedstrijd met een groot aantal schoolgroepen. Vandaag, zaterdag 14 april, staat het het ‘Van Horne Pop, The Reunion Concert’ met twaalf bands op het programma. Bands die de afgelopen dertig jaar Van Horne Pop hebben gewonnen of hoog zijn geëindigd.

De twee concerten vinden plaats in het bekende Weerter muziekcentrum ‘De Bosuil’. Aanvang ‘VHP Reunion Concert’ op zaterdag: 19.15 uur. De zaal is open om 18.45 uur.

Lees ook

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie