Skip to content

Dode man in Ospel is 68-jarige uit Eindhoven

Redactie
20 april 2018 | 16:02

Advertentie

De overledene die afgelopen nacht gevonden werd op straat, blijkt een 68-jarige man uit Eindhoven te zijn. De politie gaat ervan uit dat hij in de auto zat die werd achtervolgd vanuit Brabant en uiteindelijk in een greppel in Ospel terecht kwam.

De man werd gevonden op zo’n 150 meter afstand van het voertuig. De politie hoopt morgen met meer informatie te komen over de doodsoorzaak. Een scan van het lichaam moet hierover meer uitsluitsel geven.

Nog veel onduidelijk
Limburgse agenten die het voertuig achtervolgden, hebben tenminste twee personen in de gestolen auto zien zitten. Rond 4.45 uur is de auto in Ospel aangetroffen. Het is nog niet duidelijk wat zich daarna heeft afgespeeld. Zeker is dat er dezelfde nacht een fiets is gestolen aan de Nieuwstraat. Mogelijk is die ontvreemd door een van de inzittenden van de gestrande auto. Ook is er een schoen gevonden, die mogelijk een link heeft met de zaak.

Achtervolging
De gestolen auto werd vannacht eerst gezien door de Oost-Brabantse politie. Zij zagen de auto op de Heerseweg in Veldhoven rijden met een aanhanger zonder verlichting. Op de aanhanger stond een gestolen zit-grasmaaier. De collega’s zijn daarop achter het voertuig aan gegaan en hebben een stopteken gegeven. Daaraan werd geen gehoor gegeven. Daarop ontstond een achtervolging die richting de A2 leidde en via knooppunt Leenderheide naar Limburg, waarop agenten hier de achtervolging overnamen.

Grasmaaier
Agenten zagen in Veldhoven een aanhanger zonder verlichting achter een auto. Op de aanhanger stond een gestolen zitmaaier. De bestuurder negeerde een stopteken waarna een achtervolging ontstond. Onderweg hebben ze de aanhanger losgekoppeld waarna de vluchters er via de A2 vandoor gingen. Bij de afslag Weert-Noord verloor de politie de gestolen auto uit het oog.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie