Skip to content

Snelcursus iPad bij Bibliocenter Nederweert

Glendi
30 mei 2018 | 9:00

Advertentie


De iPad is handig, heeft veel mogelijkheden en is makkelijk om te bedienen. In de snelcursus van twee bijeenkomsten leer je in een kleine groep hoe je je eigen iPad kunt gebruiken. De cursus wordt gegeven bij Bibliocenter Nederweert aan de Kapelaniestraat 8 op donderdag 7 en 14 juni. Je kunt kiezen voor de middagcursus van 14.30 tot 16.30 uur of voor de avondcursus van 19.00 tot 21.00 uur. Kosten 35 euro, voor bibliotheekleden 25 euro. Aanmelden en info via de website van Bibliocenter op www.bibliocenter.nl.

Ga in de agenda naar de startdatum van de cursus. De cursus is interactief. Je gaat meteen zelf aan de slag dus neem je eigen iPad of iPhone mee. Er wordt aandacht gegeven aan het bedienen van de iPad of iPhone, internetten en e-mailen, installeren en gebruiken van Apps, verbinding met een Wifi-netwerk maken en radio luisteren op je tablet of telefoon.

Bibliocenter organiseert activiteiten voor een leven-lang-leren en draagt bij aan de participatie en zelfredzaamheid van mensen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie