Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september organiseren Restaurant Diverso en IJssalon Florence samen een unieke culinaire avond. Deze avond blijkt nu al een succes. Binnen 24 uur was het uitverkocht! In een 7-gangen diner ervaar je hoe ijs, sorbet en spooms smaakvol gecombineerd kunnen worden in gerechten. In de keuken van Diverso zullen Marcel en Steff, van IJssalon Florence, schouder-aan-schouder staan met John en zijn keukenteam. Zij bereiden samen een fantastisch menu waarin uiteenlopende heerlijke ijsvariaties gecombineerd worden met de gerechten van Diverso.Samen werken
De Brugstraat in Nederweert is voor iedereen bekend terrein. De straat bruist door de vele ondernemers die al jaren trouw en passioneel hun vak uitoefenen. Restaurant Diverso en IJssalon Florence werken al jaren samen, zo levert Florence al geruime tijd ijs aan Diverso. Andersom wordt Caspars limoncello gebruikt om limoncello-ijs van te maken. Hoe mooi is dat! Gebruik maken van elkaars capaciteiten en specialiteiten om beide bedrijven te versterken.
IJs & Spijs-avond
Het idee om deze avond te organiseren kwam vanuit IJssalon Florence. Zij werden uitgenodigd door een restauranthouder op Bonaire om het eiland te bezoeken en hier vakantie en werk te combineren. Marcel heeft hier meegewerkt aan een IJs & Spijs-avond. Dit maakte hen enthousiast om hetzelfde concept in Nederweert te organiseren.
Het idee om deze avond te organiseren kwam vanuit IJssalon Florence. Zij werden uitgenodigd door een restauranthouder op Bonaire om het eiland te bezoeken en hier vakantie en werk te combineren. Marcel heeft hier meegewerkt aan een IJs & Spijs-avond. Dit maakte hen enthousiast om hetzelfde concept in Nederweert te organiseren.
De IJS & SPIJS AVOND vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september bij Restaurant Diverso belooft een onvergetelijke belevenis te worden. Mooi zomers weer zou het extra bijzonder maken!
Er zijn nog geen reacties geplaatst