Skip to content

George en Eran in Theaterboerderij Boeket – Limburg Festival 2018 (Foto’s)

Redactie
10 augustus 2018 | 10:58

Advertentie

Na enkele jaren van afwezigheid strijkt het ‘Limburg Festival‘ dit jaar ook weer neer in de gemeente Nederweert. Theater Boerderij stelt haar poorten open voor enkele prachtige voorstellingen. George en Eran stelden donderdagavond de wereldvrede in het middelpunt en boeiden een uitverkochte zaal.

George en Eran
George en Eran die de wereldvrede trachten op te lossen. Het is een voorstelling van twee vrienden die in hun geboortelanden geen vrienden zouden kunnen zijn: de Israëlische Nederlander Eran Ben Michaël en de Syrische Hollander George Elias Tobal. De NRC zei er dit over: ”Sprankelend geëngageerd toneel dat midden in de actualiteit staat. (…) Zo superieur geacteerd en bij vlagen vlijmscherp dat het gezien dient te worden”.

Limburg Festival
Het Limburg Festival is van oudsher een straattheaterbolwerk. In het Buitencentrum de Pelen strijken derhalve The Horsemen van Les Goulus neer.  Drie beroemde Franse ruiters – waarvan ons de naam nu even niet te binnen schiet – voeren een dressuurdemonstratie uit waar Ankie van Grunsven haar vingers bij af zou likken. 

Verder staan er in Weert nog de voorstelling ”Niemand wacht op je” van Matzer Theaterproducties en trekt het Ommetje Opera twee dagen door Weert. Dat doen ook de Jong & de Witte met hun heel bijzondere “Ik Was Hier”. Tot slot is daar het Spaanse gezelschap Compañia de circo eia met een gratis te bezoeken circustheatervoorstelling bij Theater De Huiskamer.

Voor meer info over de voorstellingen en hoe kaarten te bestellen raadpleeg www.limburgfestival.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie