Goed gezelschap, een 7-gangen diner en verrassende smaken. Dat klinkt als een heerlijk begin van je weekend, en dat was het ook! Afgelopen vrijdag was ik, samen met nog zo’n 100 anderen te gast bij Restaurant Diverso, waar zij in samenwerking met IJssalon Florence hun eerste ijs & spijs avond organiseerde.
Zoals gezegd bestond de avond uit een 7-gangen diner, waarbij elke gang voorzien was van een element bestaande uit ijs. Gasten werden verrast met heerlijke combinaties en bijzondere ijssmaken. Denk aan geitenkaas-ijs, watermeloen-madame jeanette ijs, een tonijn tartaar met picallilly-ijs en, mijn persoonlijke favoriet, de carpaccio met truffelmayonaise parfait. Telkens wisten de twee overburen uit de Brugstraat smakelijke gerechten op tafel te zetten.
Voor liefhebbers van lekker eten, ijs en een bijzonder avondje uit een absolute aanrader! Hopelijk weten we volgend jaar weer een tafeltje te bemachtigen, want deze ijs & spijs avond mag van mij gerust nog eens herhaald worden.
Evy
Er zijn nog geen reacties geplaatst