Skip to content

Gestolen vliegtuigwrak duikt op in Nederweert

Redactie
18 september 2018 | 18:40

Advertentie

De Arcense dj Roosje Gommers, beter bekend als Røse Røx, heeft een vliegtuig wrak gemaakt als decorstuk. Dat wrak werd vorige week gestolen in Maasmechelen. Vandaag werd bekend dat het vliegtuigwrak is gevonden in een loods in Nederweert. De eigenaar, die anoniem wil blijven, heeft volgens 1Limburg contact gezocht met L1 om te melden dat het wrak op zijn terrein is gedumpt.

Nederweert
De eigenaar van de loods vertelt dat een onbekende man met hen contact zocht omdat hij een carnavalswagen in zijn loods wilde zetten. Hij vond dat geen probleem. In eerste instantie had hij niet in de gaten dat het om een gestolen object ging wat in de loods werd geplaatst. Pas toen een kennis van hem het wrak herkende door het nieuws, gingen de alarmbellen rinkelen. De loodseigenaar meldt aan de nieuwszender dat hij er niets mee te maken heeft en geen problemen wilt. Hij is dan ook niet naar de politie gestapt.

In de L1 Avondshow reageert de Arcense DJ positief. Ze is erg blij en gaat woensdagochtend haar gestolen vliegtuigwrak ophalen.

Bron: 1Limburg

Foto: Facebook Røse Røx

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie