Skip to content

Startsein aanleg glasvezel in het buitengebied (Foto’s)

Redactie
3 oktober 2018 | 13:14

Advertentie

Vanmiddag gaven gedeputeerde Hans Teunissen, wethouders Frank Voss van Nederweert, Johan Lalieu van Maasgouw, Paul Sanders van Peel en Maas en Piet Grootenboer, directeur van Glasvezel buitenaf, het startsein voor de start van de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Noordwest Limburg. Dit officiele moment werd gehouden op de Uliker in Nederweert. Inmiddels heeft meer dan 60% van de bewoners in het buitengebied van de gemeenten Peel en Maas, Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert gekozen voor glasvezel. In totaal wordt er 800 kilometer gegraven.

Gedeputeerde Hans Teunissen
De gedeputeerde Hans Teunissen is enthousiast: “Dit is een belangrijk moment, waar veel inwoners en bedrijven in het buitengebied van Noordwest Limburg naar uit hebben gekeken. Amper twee jaar geleden spraken provincie, gemeenten, Glasvezel buitenaf en belangenorganisaties MKB-Limburg, Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB), Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en de Vereniging Kleine Kernen Limburg (VKKL) af er alles aan te doen om glasvezel te realiseren en nu gaat dan ook daadwerkelijk de eerste schop de grond in.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie