Skip to content

Burgemeester Nederweert opent WhatsApp!

Redactie
3 december 2018 | 16:49

Advertentie

Met het verzenden van het eerste appje opende burgemeester Evers maandagochtend 3 december WhatsApp als gemeentelijk communicatiekanaal. Hij zegt daarover: “Wilt u ons iets vragen? Dat kan nu ook via WhatsApp! Maar liefst 11 miljoen Nederlanders sturen elk gemiddeld 46 berichten per dag. WhatsApp is in een paar jaar tijd volledig ingeburgerd geraakt als communicatiemiddel. Wij gaan natuurlijk met de tijd mee. Dus bent u benieuwd waar u gratis strooizout kunt ophalen of wilt u weten hoe u een evenement kunt aanmelden? Vraag het ons via WhatsApp!

Zo werkt het
Bij de gemeente beantwoorden ze WhatsAppjes en Facebook-vragen op maandag t/m donderdag tussen 08.30 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 08.30 en 12.00 uur. Ze proberen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 4 uur je bericht te beantwoorden. Hebben ze meer tijd nodig, dan laten ze dat weten.

Privacy
Social media en online middelen lenen zich prima voor verschillende soorten vragen. Maar privacygevoelige informatie delen ze niet via deze kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Daarom beantwoorden ze via WhatsApp en Facebook geen vragen waar privacygevoelige informatie voor nodig is. In dat geval vragen ze je om op een andere manier contact op te nemen.

Geen vertrouwelijke gegevens
Deel zelf ook geen vertrouwelijke gegevens zoals je burgerservicenummer via WhatsApp of Facebook. Ze verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze heeft gegeven en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG). De gesprekken bewaren we één jaar.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_06 Koopzondag Nederweert-17
Mooi weer trok veel bezoekers naar het centrum
6 oktober 2024 | 20:00
2024_10_06 Synchroon team ZPC Nederweert
Het wedstrijdseizoen is weer begonnen!
6 oktober 2024 | 19:22
default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00

Advertentie