Skip to content

Koffie-uurtje bij Scouting Nederweert, kom je ook?


3 december 2018 | 14:00

Dit hele jaar al viert Scouting Nederweert haar 65e verjaardag met allerhande activiteiten voor (en door) de leden en leiding. Als feestelijke afsluiting hiervan organiseert de jeugdvereniging op zondagochtend 23 december een koffie-uurtje voor iedereen die Scouting in Nederweert een warm hart toedraagt.

Sterke kampverhalen, herinneringen ophalen met je oude patrouille of gewoon gezellig bijkletsen: de koffie staat klaar voor huidige en voormalige leden en stafleden, ouders, begunstigers en andere geïnteresseerden tussen 10:00 en 12:00 uur op Scoutcentrum de Boelenbeem op Bredeweg 29.

Jubileum
De festiviteiten voor het jubileum begonnen in mei met een groots opgezette avonturendag op de Houtsberg voor alle leden, georganiseerd door een (nog steeds) enthousiaste groep oud-leiding. Deze stralende dag was een groot succes, van het schatgraven tot het pizza’s bakken in eigen gemaakte ovens tot het kampvuur bij zonsondergang.
 In juli was er in Cuijk een gezamenlijk zomerkamp voor iedereen: jong en oud, water en land, jeugdleden en leiding. Iedereen beleefde vele spannende momenten tijdens het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten om professor Layton terug te vinden en de mysterybox te openen. 
Op 22 december volgt er voor de leden en stafleden nog een groots gezamenlijk kerstdiner.

Als afsluiting van ons jubileumjaar een koffie-uurtje
De dag erna is het koffie-uurtje de laatste jubileumactiviteit van het jaar. Wist je dat de naam ‘koffie-uurtje‘ teruggaat naar 1982 en doorging tot in de jaren ’90, waar deze zondagen een terugkerende traditie waren bij (toen nog) Scouting Paus Pius X? Deze traditie was toen, en nu nog steeds, mooie gelegenheden om bij te praten met andere ouders en stafleden, foto’s te delen en te genieten van een lekkere kop koffie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie