Skip to content

Growshop Kelpen-Oler op slot

6 december 2018 | 11:22

De gemeente Leudal, Enexis, de Brandweer en de Politie hebben op woensdag 5 december naar aanleiding van de week tegen ondermijnende criminaliteit in Limburg, verschillende panden in Roggel, Horn en Neer op bestuursrechtelijke titel bezocht. Tijdens het bezoek aan de verschillende bedrijfslocaties is er gecontroleerd op milieuactiviteiten, bouw- en brandveiligheid, (illegale) bewoning en is de bedrijfsvoering tegen het licht gehouden.

Growshop
Tijdens de controle heeft de politie spullen in beslag genomen, waarvan het vermoeden bestaat dat die gebruikt worden bij grootschalige teelt van wiet. Tevens is een growshop in Kelpen-Oler door de gemeente gesloten. Ook werden er panden bezocht, waarbij naar aanleiding van het bezoek nu verder onderzoek gedaan wordt naar de bewoonbaarheid van deze panden. De indruk bestaat namelijk dat wonen op deze plekken niet mag, terwijl dat wel gebeurt. Controles als deze vinden onaangekondigd plaats. Naar de toekomst toe gaat dit op deze manier vaker gebeuren.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie