Skip to content

Dierenparkje Nederweert-West vuurwerkvrije zone

Redactie
29 december 2018 | 12:05

Advertentie

Oud en nieuw komt dichterbij. Vuurwerk tijdens de jaarwisseling, een mooie, nationale traditie: het nieuwe jaar verwelkomen. Een bijzonder moment voor een terugblik op 2018 en een vooruitblik naar 2019. Oliebollen, champagne, vuurwerk. Dit klinkt leuk maar dat is niet voor iedereen zo. Dieren kunnen veel stress ondervinden van luide knallen. Zij lopen weg, verstoppen zich, zijn onrustig en kunnen zichzelf en anderen verwonden.

Vuurwerkvrije Buurt
De beheerders van het dierenparkje  in Nederweert West nemen daarom deel aan het project “Vuurwerkvrije zone? U mag het zeggen” van de gemeente Nederweert. Daardoor krijgt iedereen de mogelijkheid om een vuurwerkvrije zone in te stellen. Hiervoor hebben de beheerders een aantal borden nabij het dierenparkje (Florastraat, Ribesstraat, de Bengele) opgehangen. Laat de dieren zo min mogelijk meekrijgen van het vuurwerk. Laat ze daarom met rust.

Vier rustig Oud en Nieuw, maar steek geen vuurwerk af in de buurt van de dieren. Fijne Jaarwisseling en een Gelukkig Nieuwjaar!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie