Skip to content

Nederweertse Linda Haex mogelijk naar finale ‘Uitvoerder van het jaar 2019’

Redactie
30 januari 2019 | 18:00

Advertentie

De Nederweertse Linda Haex is genomineerd voor uitvoerder van het jaar 2019. Deze landelijke prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het A&O fonds aan een uitvoerder in het sociaal domein. Linda is als Wmo-Consulent werkzaam voor de Peelgemeenten in de gemeente Someren. Haar leidinggevenden Johan Aders (Someren) en Rianne Schwillens (Peelgemeenten) snappen haar nominatie heel goed: “Linda is gewoon een kei in haar vak, een voorbeeld voor velen en verdient deze prijs”. De finaledag vindt plaats op 14 februari in de Munt in Utrecht. Of Linda Haex daadwerkelijk naar de finale gaat, hangt af van het aantal publieksstemmen dat zij in de voorronde verzamelt. Vind jij ook dat Linda deze titel verdient? Stem dan op Linda Haex via deze link. Stemmen kan nog tot 7 februari 2019.

Nederweertse Linda Haex
Het A&O fonds (Stichting Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds Gemeenten) zoekt medewerkers in het sociaal domein die hun werk met passie doen, nog net even een stapje harder lopen, zaken slim en goed regelen, hart voor de inwoner hebben en bedreven zijn in de uitvoering van hun werk. Ze maken het verschil binnen deze sector. Linda Haex is iemand die zich op deze manier onderscheidt. Zij heeft gedurende haar loopbaan veel kennis en ervaring opgebouwd, neemt het voortouw in haar team en stelt de klant steeds centraal vanuit betrokkenheid en rechtvaardigheid. Haar nominatie wordt dan ook breed gesteund door bestuurders, leidinggevenden en collega’s. Meer weten over deze prijs, kijk dan op https://www.uitvoerdervanhetjaar.nl/

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie