Skip to content

Vera van Pol mist EK, maar WK niet in gevaar

Redactie
18 februari 2019 | 11:12

Advertentie

Turnster Vera van Pol uit Tungelroy kan door een blessure aan haar linkervoet niet in actie komen bij de EK turnen in Polen. Uit onderzoek bleek onlangs dat Van Pol kampt met een stressbreuk in haar voet. De Oranjeturnster zal binnenkort worden geopereerd.

Hierdoor zal Van Pol de EK overslaan. “Een operatie is de enige optie om goed te kunnen herstellen. Natuurlijk is het jammer dat ik de EK moet missen, maar de WK is het belangrijkste toernooi van dit jaar. Dat komt door een snelle operatie hopelijk niet in gevaar,” vertelt Van Pol. Toch kwam het nieuws over de operatie voor Van Pol onverwachts. “Ik dacht dat mijn voet overbelast of geïrriteerd zou zijn. Normaal heb ik nooit last van mijn linkervoet. Nu was dat wel wat erger. Daarom nam ik ook bewust wat rust wat springen betreft. Maar toen ik weer een beginnetje wilde maken met opbouwen had ik opnieuw weer veel pijn.

De hersteltijd na de operatie zal maximaal drie maanden in beslag nemen. Vera wordt ondersteund door de stichting Gaan voor Goud.

Bron: KNGU

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie