Skip to content

Bloemetje voor mantelzorger!

Redactie
26 februari 2019 | 16:53

Advertentie

Dhr. Bartels uit Nederweert is mantelzorger van zijn, bijna 83 jarige, echtgenote. Mevr. Bartels is door fysieke beperkingen deels afhankelijk van haar 89 jarige echtgenoot. Het echtpaar wordt ondersteunt door professionele zorg welke met enthousiasme en tevredenheid wordt ontvangen. Samen nemen ze deel aan oa activiteiten bij St. Joseph. Ondanks de situatie van Mevr. blijven ze samen positief om een leuke invulling te geven aan hun dagen. Het bloemetje werd samen met mantelzorgconsulent Sandra aangeboden door Hennie Scheijven (Land van Horne). Hennie neemt deel aan de werkgroep mantelzorg en is zelf ook mantelzorger geweest.

Wat is Mantelzorg?
Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis. Zorgt u langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit uw omgeving. Dan bent u een van 4,4 miljoen mantelzorgers die Nederland rijk is. Daarvan helpen 750.000 mensen langer dan drie maanden en meer dan 8 uur per week.

Voor meer informatie
Sandra Hermans mantelzorgconsulent Gemeente Nederweert. sandra.hermans@dezorggroep.nl of 06-53289429

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie