Skip to content

ART Dinner Pop Up Galerie Nederweert / ter afronding verblijf huidige locatie

Redactie
13 maart 2019 | 12:00

Advertentie

Beste PUGN-bezoekers en kunstliefhebbers. Pop Up Galerie Nederweert is in het leven geroepen om leegstaande winkelpanden in Nederweert op een andere manier onder de aandacht te brengen, waardoor een ander of groter publiek kennis krijgt van het te huren of te kopen pand. PUGN maakt tijdelijk gebruik van een leegstaand pand en vult het met creativiteit en artisticiteit door er een galerie en art shop in te vestigen.

Pop Up Galerie Nederweert
PUGN is in de zomer van 2015 begonnen. Een half jaar later was het eerste pand verkocht. Daarna betrok PUGN het tweede pand, dat vervolgens ook een half jaar later van gebruiker wisselde. Het derde pand waar PUGN zich tijdelijk in vestigde was de oude speelgoedwinkel aan de Kerkstraat 53 in Nederweert. In de zomer van 2016 kregen ze de sleutel van dit schitterende pand. Hier en daar verdiende het een likje verf en enkele technische zaken moesten worden aangepast of vervangen. Daarna werd deze locatie voor meer dan 2,5 jaar hun stek. Een fantastische stek waar ze veel bezoekers hebben kunnen en mogen ontvangen, waar ze maar liefst 15 exposities hebben georganiseerd en waar tal van exposanten bezoekers hebben verblijd met hun prachtige kunstwerken.

Ook dit pand werd recentelijk verkocht! We feliciteren de eigenaar van harte met deze verkoop.

Op zoek naar andere locatie
Omdat de laatste dag van de huidige expositie (zondag 7 april) meteen ook de laatste dag is op deze locatie, is de organisatie vol enthousiasme op zoek naar een ander ‘thuis’ voor PUGN, zodat ze door kunnen gaan met de organisatie van mooie nieuwe exposities én zodat ze ook andere eigenaren van leegstaande winkel/kantoorpanden kunnen helpen bij het onder de aandacht brengen van hun pand.

Heb je een tip! Laat het weten: popupgalerienederweert@spark-le.nl.

Afscheids Art Dinner
Ter afscheid van een mooie periode in de locatie Kerkstraat 53 Nederweert, organiseren ze op vrijdagavond 5 april een Art Dinner. Een heerlijke culinaire, muzikale en kunstige avond met medewerking van Privé Diner en Catering / Bart Bijlmakers. Met live muziek en een artistiek woordje door een van de huidige exposanten. Voor slechts 37,50 kun je genieten van een viergangendiner, incl. drie consumpties. | Inloop vanaf 18.30 uur | Aanvang diner 19.00 uur.

Deelname aan het Art Dinner staat voor iedereen vrij.

Aanmelden kan t/m maandag 1 april via popupgalerienederweert@spark-le.nl of bij de gastvrouwen tijdens de openingsdagen van PUGN (vrijdag/zaterdag/zondag 13.00 – 17.00 uur).

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Overigens: er is slechts beperkt plaats.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie