Skip to content

31e Van Horne Pop in Weerter Muziekcentrum De Bosuil met vijftien bands

30 maart 2019 | 13:08

Het 31e Van Horne Pop, het popfestival van de drie LVO scholen in Weert, vindt dit jaar plaats op vrijdag 12 april in het bekende Weerter Muziekcentrum “De Bosuil”.  In deze editie doen vijftien bands mee, afkomstig van de Philips van Horne, Het Kwadrant en Het College. 

Van Horne Pop
Van Horne Pop is een soort talentenjacht met wedstrijdelement. Diverse popstijlen passeren de revue: van pop/rock tot punk en metal. Van bands tot duo’s. Van eerstejaars leerlingen tot eindexamenkandidaten. Van Horne Pop begint om 19.30 uur (de zaal is open om 19.00 uur). 

Kaartverkoop
Kaartjes zijn in de voorverkoop voor 5 euro verkrijgbaar op de drie scholen. Aan de dagkassa van De Bosuil is de entree 6 euro. Kaarten kunnen ook (voor 6 euro) gekocht worden via www.debosuil.nl

Bands
De vijftien bands die strijden om de felbegeerde Van Horne Pop trofee zijn: Dopamine, Mister Frost and the Classmates, Unaffected Burning, Scary Kids, Levi & Kaya, Roxanne, Peter R. de Vries, Know the rules, On my way, Black cherry, Out Of This World, Raem, Even, One of a kind en Fill the void. Naast de Van Horne Pop trofee worden er ook enkele extra prijzen uitgereikt.

Jury
De deelnemende groepen worden door een deskundige jury beoordeeld op o.a. muzikaliteit en podiumpresentatie. De jury bestaat dit jaar uit vijf ervaren muzikanten: Rob Knoop (Raadpop), Martijn Smolenaers (bassist, raadslid gemeente Weert), Sven Heijman (docent muziek en trompettist), Eric de Vries (docent economie en gitarist) en Teun Stienen (oud-VHP’er). Tijdens het juryberaad is er een spetterend optreden van ‘Watchin’ Joe’, de winnende groep van de 30e Van Horne Pop in 2018.

De presentatie is in handen van vier (profielwerkstuk-) leerlingen: Sophie Spreeuwenberg, Leah van den Wildenberg, Maud Loven en podium-assistent Brandon Jannenga.

Voor de laatste actuele informatie: zie ‘Van Horne Pop’ pagina op Facebook.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie