Skip to content

Datum en attracties familiekermis Budschop bekend

Redactie
1 april 2019 | 18:00

Advertentie


Van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei is het weer kermis in Budschop. Nadat vorig jaar voor de eerste keer een kermis in Budschop georganiseerd werd, volgt er dit jaar een tweede editie. De organisatie is in handen van Swinkels Events. Vorig jaar ging het om een budgetkermis, dit jaar is er gekozen voor een familiekermis. Jong en oud kan zich vier dagen lang vermaken op het Sint Rochusplein.

Vanaf vorig jaar is de kermis in Budschop niet meer tegelijkertijd met Nederweert kermis en staan de attracties op het Rochusplein en niet in het kanaalpark nabij brug 15. Ook na de verbouwing van het park ‘Heerlijckheid’ kan er geen kermis worden gerealiseerd op deze locatie. Volgens organisator Pierre Swinkels is onder andere de grond te zacht. Budschop zal voorlopig dus een aparte kermis krijgen op het Sint Rochusplein.

Attractielijst kermis Budschop
35 m lange mega glijbaan, rupsbaan, calypso, autoscooter, draaimolen, trampolines, vliegtuigmolen, lucky cranes, lucky duck, pusher, suikerspin, oliebollen, Spaanse churros, friet/snacks, vis en snoep/nougat.

Budschop Kermis
Clown Dessalles komt maandag 20 mei om 18:00 uur de kinderloterij verzorgen en op zondag 19 mei om 15:00 uur kunnen kinderen zich laten schminken. Daarnaast volgen er nog heel veel acties via de Facebookpagina. Meer informatie over de loterij en het complete programma wordt komende weken bekend gemaakt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie