Skip to content

Dag van de Klant: Modeshow Kerkstraat (Foto’s)

Redactie
7 april 2019 | 20:19

Advertentie

Met een heerlijk lentezonnetje was het zondagmiddag heerlijk vertoeven in het centrum van Nederweert tijdens koopzondag; ‘De Dag van de Klant’. Dit was de eerste van twee “koopzondagen nieuwe stijl” die voor 2019 gepland staan.

De Nederweerter ondernemers wilden hun klanten extra in het zonnetje zetten. Daarom hebben ze het initiatief genomen voor de ‘dag van de klant’: een speciale koopzondag vol activiteiten en attenties. Zo kreeg iedere klant bij elke aankoop een presentje. Iedere klant kreeg een speciaal tasje om zo een eigen goody-bag samen te stellen. Deze tasjes werden door gastvrouwen op diverse plekken in Nederweert uitgedeeld.

Modeshows
Men kon in de Kerkstraat én in de Brugstraat getuige zijn van twee modeshows. Hiervoor werden twee catwalks van 50 m opgetuigd. Dit waren modeshows met een knipoog, want ook ondernemers die helemaal niets met mode te maken hebben showden hier hun producten. De shows werden geopend én afgesloten met dansoptredens van medewerkers en leerlingen van Dansrijck.

Workshops
Verspreid over de middag waren er bij en in verschillende winkels levende etalagepoppen en dansacts te zien. Op het horecaplein kon de jeugd elk uur deelnemen aan workshops om de beginselen van de populaire dansvormen streetdance of modern ballet te leren óf gewoon lekker mee te dansen met de docenten van Dansrijck. Het was een groot succes!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie