Skip to content

Prentenboek ‘Kikker is Kikker’ | Nu verkrijgbaar bij Bruna Gommans Nederweert

9 april 2019 | 17:00

Het succes van ‘Geef mij maar een boek’ geldt vanaf nu ook voor het prentenboek. Recent is de actie ‘Geef een prentenboek cadeau’ gestart, om kinderen de allermooiste en leukste prentenboeken te laten verzamelen. Prentenboeken zijn niet alleen een prachtig bezit maar ze dragen ook bij aan een betere geletterdheid van kinderen en ze zorgen voor een eerste stap op weg naar plezier in lezen (en bezit) van boeken.

Kikker is Kikker
De stichting ‘Geef mij maar een boek’ heeft voor deze derde editie van ‘Ik wil een prentenboek’ de rechten van ‘Kikker is Kikker’ van Max Velthuijs verworven. Het prentenboek is bij Bruna Gommans Nederweert te verkrijgen voor twee euro, eenzelfde actie als voor Kruistocht in spijkerbroek, dat dit jaar speerpunt was in de actie van ‘Geef mij maar een boek’.

Steun van alle boekverkopers
De leesbevorderingscampagne Geef een prentenboek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Boekhandels en diverse landelijke organisaties bundelen hun krachten om elk jaar een jeugd- en een prentenboekklassieker op een toegankelijke manier beschikbaar te maken.

Hoe bereiken we? Door ze te geven!
Voor een heel klein bedrag zijn de boeken te koop in de boekhandel, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben. Zo’n gulle gever hoeft niet per se vader, moeder, opa of oma te zijn: ook gemeente, school of kinderdagverblijf kan er bijvoorbeeld aan bijdragen.

Kikker is Kikker is een oer-Hollands prentenboek van illustrator en schrijver Max Velthuijs, met een waardevol thema: je bent mooi zoals je bent. Een prentenboek dat op de nachtkastjes van alle kinderen thuishoort! Nu verkrijgbaar bij Bruna Gommans voor slechts € 2,00.

Advertentie

1 Reactie

  1. Wordt de Bruna binnenkort niet overgenomen? Read Shop neemt in Nederland een aantal Bruna’s over, ik hoop Nederweert ook. Read Shop is veel geavenceerder dan de Bruna. Dus wie weet.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_18-In-conflict-met-jezelf-Lisette-Poell
Door Lisette Poell
18 oktober 2024 | 17:00
2024_10_16-Rouwadvertentie-Leen-Coolen-Hendrikx-1
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
18 oktober 2024 | 13:51
Jubileumjaar Eynderhoof
Kom ook naar de lezing in Nederweert-Eind
18 oktober 2024 | 13:50
Overlijdensbericht-Truus-Koppen-4
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
18 oktober 2024 | 9:16

Advertentie