Skip to content

Jimmy Greijmans wint Start-up Ondernemerswedstrijd De Verbinderij

Redactie
12 april 2019 | 16:15

Advertentie

Voor het tweede jaar op rij organiseerde Stichting de Verbinderij in Weert een ondernemerswedstrijd. De Verbinderij wilt hiermee jonge ondernemers in Weert en omstreken stimuleren om te ondernemen. De winnaar wordt beloond met een jaar lang gratis ondernemen in een geheel ingerichte kantoorruimte. Daarnaast wordt de winnaar gecoacht door professionals op zowel financieel, bedrijfsmatig als persoonlijk gebied om een goede start te maken als kersverse ondernemer.

Jimmy Greijmans uit Nederweert
Dit jaar is de 24-jarige ondernemer Jimmy Greijmans uit Nederweert gewonnen met zijn start-up: Occasionkeuring Nederland. Jimmy is afgelopen jaar tijdens het afstuderen aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg begonnen met het opzetten van zijn eigen onderneming. Occasionkeuring Nederland is een onafhankelijk keuringsplatform gericht op tweedehandsauto’s.

Onzekerheid tijdens de aankoop en angst voor torenhoge reparatiekosten zijn na deze keuring verleden tijd. Wie op het punt staat een tweedehandsauto te kopen, kan via de website www.occasionkeuringnederland.nl voor €77,- binnen 30 minuten een onafhankelijke autokeuring krijgen van een BOVAG-aangesloten garage in de stad waar je op dat moment bent. Dit is door heel Nederland mogelijk. Hierdoor kan iedereen voortaan met een gerust hart een tweedehandsauto aanschaffen.

Hoe het werkt?

https://www.youtube.com/watch?v=U_B5-8i5ZFQ

De Verbinderij heeft tijdens deze wedstrijd een vakkundige jury samengesteld waaronder de wethouder van gemeente Weert, Wendy van Eijk. Zij hebben onder toeziend oog van huidige ondernemers van Stichting de Verbinderij en andere toeschouwers een winnaar gekozen. Eén van de doelstellingen van Stichting de Verbinderij was het steunen en begeleiden van startende ondernemers in de regio Weert: ‘’Voor ons was deze wedstrijd een bijzonder evenement waarin onze ideeën vorm kregen en we ontzettend verrast waren door het enthousiasme van alle deelnemers. We hopen hier volgend jaar een vervolg aan te geven om weer nieuwe starters te kunnen helpen.’’

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie