Skip to content

Bloemen voor mantelzorger Leveroy

Redactie
18 april 2019 | 15:13

Advertentie

Mantelzorger Lianne Arensman werd verrast met een bloemetje door regisseur leefbaarheid Joey van Beers en mantelzorgconsulent Sandra Hermans.

Lianne Arensman
Lianne woont met haar gezin in Leveroy, waar ze de zorg heeft voor een gezin met drie kinderen. Haar jongste zoontje van vier jaar heeft diabetes waardoor Lianne extra belast is met zorg. Deze zorg vergt continue aandacht en zorgvuldigheid van Lianne. Samen met haar echtgenoot lukt het om de balans te houden rondom deze extra belasting. Lianne is dan ook thuis om hiervoor te zorgen en haar echtgenoot werkt in ploegendienst.

Als, blijk van waardering, een bezoekje met een bos bloemen voor Lianne!

Ben je mantelzorger?
Zorg je voor een zieke partner, gehandicapte zoon, dochter, vader of moeder, een vriend(in) of buur? Dan ben je mantelzorger. Wist je dat je hierbij ondersteuning kunt krijgen? Ook vinden er regelmatig informatie- en themabijeenkomsten plaats.

Neem voor meer informatie eens vrijblijvend contact op met mantelzorgconsulent Sandra Hermans om te verkennen wat zij voor je kan betekenen. Je bent ook van harte welkom om eens binnen te lopen bij een steunpunt in uw gemeente. T: 06 53289429, E: sandra.hermans@dezorggroep.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie