Skip to content

Aanmelden voor de Vrijwilligersdag

Redactie
25 april 2019 | 15:00

Advertentie

Ook Kindervakantiewerk heeft elk jaar een mooi programma dankzij de inzet van vele vrijwilligers

Op zaterdag 25 mei is het zover! Dan worden alle vrijwilligers in de gemeente in het zonnetje tijdens de Vrijwilligersdag. Dus doe je vrijwilligerswerk in Nederweert? Meld je jezelf dan snel aan. De werkgroep heeft een gezellig programma voor jong en oud samengesteld rond het thema Back to School. Het Citaverde College in Nederweert zet voor alle vrijwilligers de deuren open vanaf 16.30 uur!

Veel waardering
Vrijwilligerswerk is ontzettend belangrijk. In de gemeente zet jong en oud zich vrijwillig in voor de buurt, verenigingen, zorginstellingen, scholen en ga zo maar door. “Deze vrijwilligers zijn onmisbaar voor de leefbaarheid van de kernen. We kunnen ze niet genoeg bedanken en waarderen”, aldus wethouder Henk Cuijpers.

Back to School
Deze dank-je-wel-dag met als thema Back to School wordt verzorgd door de werkgroep Vrijwilligersdag Nederweert, bestaande uit Lies van de Kruijs, Tjeu Stultiens, Sandra Stals, Gerard Hoeben, Anita Deckers, Mart Nijnens, Johann Freij, Iris van de Ven en Karin van Diesen.

Gevarieerd programma
Zij hopen samen met alle vrijwilligers een smakelijke en vooral ook heel gezellige avond te hebben. Je wordt getrakteerd op een gevarieerd programma en er staat een heerlijk buffet klaar. Ook burgemeester Evers en wethouder Henk Cuijpers zijn aanwezig om hun waardering uit te spreken.

Aanmelden
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Nederweert is welkom! Aanmelden kan op twee manieren. Na aanmelding ontvang je direct het toegangsbewijs!

  • Je vult zelf het formulier digitaal in op de website van de gemeente Nederweert: Aanmelden vrijwilligersdag
  • Je laat het formulier digitaal invullen door vrijwilligers bij Ontmoetingscentrum De Gunnerij, Lambertushof 2 in Nederweert (maandag t/m vrijdag open van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur) Wacht niet te lang!

Het programma begint om 17.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Deelname is gratis. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol=vol. Er is plek voor 250 personen!

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Karin van Diesen via info@nederweert.nl of telefonisch via 0495-677111.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie