Skip to content

Collegetour B&W start in Budschop

Redactie
30 april 2019 | 14:57

Advertentie

Het college van B&W komt naar de inwoners toe! Op woensdag 8 mei staat een bezoek gepland in Budschop. Het is de eerste kern die burgemeester en wethouders bezoeken in het kader van hun ‘collegetour’.

Met inwoners in gesprek
Ze willen graag met inwoners in gesprek over wat er in hun buurt speelt. En wat er volgens de bewoners beter kan. Informatie ophalen om zo het beleid verder te verbeteren, in gesprek te gaan met dorpsgenoten en voelen en beleven wat er leeft in de kernen van Nederweert.

Programma
Om 16.30 uur openen de burgemeester en de voorzitter van de dorpsraad het overleg in de kerkelijke voorziening. Vervolgens is er een rondwandeling door Budschop. Inwoners en het college lopen dan langs een aantal locaties die in ontwikkeling zijn, zoals Merenveld, Kanaalpark De Heerlijckheid en de St. Rochusstraat. Daarna wordt er nog gezamenlijk een hapje gegeten. Rond 19.00 uur is de afsluiting. De inwoners van Budschop hebben allemaal een uitnodiging ontvangen.

Volgende collegetour
Op zaterdag 11 mei gaat het college in Ospeldijk op bezoek.

Advertentie

1 Reactie

  1. Prima initiatief van B&W van Nederweert om een tour door Nederweert te maken. De tour start op woe. 8 mei in Budschop en volgens de media hebben alle inwoners hiervoor een uitnodiging ontvangen.
    Toch klopt er iets niet in de communicatie, want geen énkele inwoner van Budschop heeft een uitnodiging ontvangen. Bovendien is het tijdstip van dit bezoek erg ongelukkig gekozen: van 16.30-19.00u. De meeste mensen zullen dan nog niet van hun werk thuis zijn.
    Toch willen we de bewoners van Budschop oproepen om deel te nemen aan deze tour en B&W tijdens deze wandeling te wijzen op knelpunten én verbeterpunten, zodat men het beleid aanpast en eindelijk eens rekening houdt met behoeftes en wensen van bewoners van Budschop.
    De collegetour start op woe. 8 mei om 16.30u in de kerk van Budschop.

    Bewoners van Budschop


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie