Skip to content

Grote brand in loods Vliesvenweg Weert, hennepkwekerij aangetroffen (Foto’s/Video)

Redactie
17 mei 2019 | 9:00

Advertentie

Een hennepkwekerij is de waarschijnlijke oorzaak van een brand in een leegstaand industriepand aan de Vliesvenweg in Weert. De brand werd vrijdagmorgen even na half negen ontdekt. De politie heeft een man aangehouden. Er zijn geen personen gewond geraakt. De brand is opgeschaald naar grote brand, inmiddels is het vuur onder controle.

Voormalig koelopslag
Het leegstaande industriepand werd vroeger gebruikt als koelopslag. De brand ging korte tijd gepaard met rook- en stankoverlast. Vakantiepark de Weerterbergen bevond zich in de trekrichting van de rook. Uit voorzorg is een politie eenheid ter plaatse gegaan om de situatie te verkennen, echter bleek al snel dat de overlast mee viel waardoor de brandweer geen verdere acties hoefde te ondernemen.

Hennepkwekerij
Er is een hennepkwekerij aangetroffen in het pand. De aanwezige man is ter plaatse nog onderzocht door ambulancepersoneel, maar had geen letsel. Hierop heeft de politie de persoon aangehouden in verband met de vondst van de kwekerij.

Ontruiming
Een aangrenzend bedrijf is korte tijd ontruimd geweest vanwege de brand, maar al snel konden de werknemers terug aan het werk. Er is geen gevaar geweest voor het bedrijf en omgeving. De politie zal verder onderzoek doen naar deze brand.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie