Restaurant Bi-j Siem heeft elk seizoen een of meerdere thema avonden op de agenda staan. Dus ook dit voorjaar. Op veler verzoek organiseren ze op donderdag 6 juni een unieke ‘Port en Spijs avond‘.
Port & Spijs
De portwijnen zijn afkomstig van het gerenommeerde Porthuis Ramos Pinto. Jan Smit van Fourcoy Nederland heeft i.s.m. Chef Ruud Peeters een fantastisch 8 gangen arrangement samengesteld. Jan Smit neemt je mee in de wereld van Ramos Pinto. Hij laat je kennis maken met de kwalitatief hoog aangeschreven RP portwijnen en de Duas Quinta wijnen, allen afkomstig van Ramos Pinto. Ruud en zijn brigade verzorgen voor bijpassende amuse gerechten.
Reserveren
Het team van Bi-j Siem ontvangt je graag tussen 18.45 en 19.00 uur. Je kunt reserveren via 0495 622001 of www.bi-jsiem.nl o.v.v. “Port en Spijs”
Een leerzame en vooral gezellige avond, ‘saame’ met de vrienden van Siem.
Tot Siems!
Er zijn nog geen reacties geplaatst