Skip to content

Night of the Choirs Nederweert | ZusenZo

Redactie
31 mei 2019 | 19:00

Advertentie

Donderdag 4 juli, het weekend van Raadpop, staat volledig in het teken van zang, The Night of the Choirs. Koren uit Nederweert en daarbuiten betreden het podium van Raadpop. Volgens de organisatie staan deze koren garant voor een intieme, warme sfeer, onder meer door de laagdrempelige hits die worden gezongen.
 Het programma zal verzorgd worden door onder meer Kazoo, Aan Paol 60, Zusenzo en Timeless. Alle koren kennen een eigen muzikale identiteit waardoor een mooie afwisseling ontstaat in muziekgenres. “Terwijl het ene koor uitblinkt in het voordragen van ballads, floreert het andere in het zingen van opzwepende hits”, blikt Raadpop- voorzitter Rolf Verheijen vooruit.

ZusenZo

Er was eens een gezin met zeven zusjes die dol waren op muziek en die deel uitmaken van deze enthousiaste zanggroep………. Zo begint het verhaal van ZusenZo. Het zussenstel bestaat uit Christine, Mieke, Mariette, Willemien, Bernadette en Lidwien Peeters. Ze zijn geboren en getogen in Nederweert, maar inmiddels wonen er een paar op een andere plek in Limburg.

In 2013 besloten de zussen om iets te doen met hun gezamenlijke liefde voor muziek en toen werd de zanggroep met de passende naam ZusenZo opgericht.  Voor muzikale support hoefden ze niet ver te zoeken want familieleden Henk, Astrid, Riki, zussen Tiny en Henny, vriendinnen Monique en Anneke delen hun passie.

De zanggroep staat onder leiding van dirigente Mariette Peeters en wordt op piano begeleid door Henk Bijlmakers. ZusenZo brengt een prettig in het gehoor liggend repertoire met nummers van Christina Perri, Leonard Cohen, Daniel Powter, Billy Joel, Christina Aguillera en nog vele anderen. Ook een paar Ierse en Afrikaanse nummers ontbreken niet in het repertoire. De dames en heer van ZusenZo zijn zeer enthousiast over het optreden bij Raadpop in Nederweert.

Raadpop Fifth Edition 2019
Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2019 viert Raadpop haar vijf-jarig jubileum. Het belooft weer één groot muziekfeest te worden op het Raadhuisplein in Nederweert. De voorbereidingen zijn al in volle gang! Voorzitter Rolf Verheijen: “Nederweert verdient een festival als Raadpop, groot of klein maakt eigenlijk niet uit. We vinden het mooi om samen met de mensen en ondernemers van Nederweert dit te organiseren.” Het programma voor beide dagen is rond en met de diversiteit van o.a. de Marcel Scherpenzeel band, BloYaTop en coverbands van The Cure, TOTO en Pink Floyd belooft het weer een prachtig spektakel te worden.

Voor alle informatie over Raadpop Fifth Edition 2019 kijk op www.raadpop.nl.

Mede mogelijk gemaakt door:
     

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie