Skip to content

Kom een Bakkie Doen bij VluchtelingenWerk locatie Nederweert

Redactie
12 juni 2019 | 16:19

Advertentie

Donderdag 20 juni opent Vluchtelingenwerk locatie Nederweert haar deuren om Wereld Vluchtelingendag te vieren, een door de VN uitgeroepen internationale dag waarop aandacht is voor het lot van vluchtelingen. Daarnaast bestaat VluchtelingenWerk dit jaar 40 jaar. Reden genoeg om jou uit te nodigen voor een kennismaking met vluchtelingen die vanuit verschillende landen in gemeente Nederweert zijn komen wonen. Tevens willen ze jou graag vertellen wat zij als organisatie doen om vluchtelingen op weg te helpen om hier een nieuw bestaan op de bouwen.

Laat je inspireren door bijzondere verhalen, ontdek overeenkomsten uit andere culturen, geniet van mooie ontmoetingen en proef culinaire lekkernijen. Ook informeren zij je graag over wat vluchtelingenwerk lokaal doet in Nederweert en de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk . Kom je ook gezellig een Bakkie Doen bij hen op locatie? Je bent van harte welkom van 13.30 tot 16.00 uur bij de Gunnerij, Lambertushof 2 Nederweert. Omdat hij de vluchtelingen in Nederweert een warm hart toedraagt, zal tevens de burgemeester van Nederweert, dhr. H. Evers aanwezig zijn!

Ontmoetingen door het hele land
Naast de actie Bakkie Doen? op locaties van VluchtelingenWerk Zuid-Nederland organiseert VluchtelingenWerk Nederland in samenwerking met Connexion en de NS op 20 juni de actie ‘Bakkie Doen?’ op meerdere stations waar vluchtelingen ‘Bakkies’ uitdelen en in gesprek gaan met reizigers.

Aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom om binnen te komen lopen. De koffie staat klaar!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie