Skip to content

Shantygroep Aan Paol 60 in de prijzen

Redactie
14 juni 2019 | 14:05

Advertentie

De Shantygroep Aan Paol 60 uit Nederweert heeft de beker voor de eerste plaats ontvangen bij het korenfestival tijdens de Leurse Havenfeesten.

Ondanks het slechte weer op zaterdag 8 juni kon de organisatie, al was het met wat improvisatie, het korenfestival toch door laten gaan. Het was een geslaagde dag voor publiek én deelnemende koren. Op de foto neemt René Verheggen, de voorzitter van de Shantygroep, de beker in ontvangst van één van de juryleden.

Shantygroep Aan Paol 60
De Shantygroep doet gemiddeld 15 optredens per jaar. Maar het grootste plezier is toch de wekelijkse repetitie in de Wups Pub in de Kerkstraat waar oefening in muziek en vertier in de Pub in een goede balans worden gehouden.

 

Advertentie

1 Reactie

  1. Van harte gefeliciteerd met de 1e prijs. Ook wij als bewoners van Domus Bona Ventura mogen ieder jaar weer genieten van een optreden van Shantygroep Aan Paol 60.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie