Skip to content

Nederweert maakt zich op voor het grootste feest van het jaar!

Redactie
2 juli 2019 | 17:00

Advertentie

In oktober dit jaar gaat tijdens Guulke’s Lakeside Music Night 2019 het dak er af met muziek van o.a. ARMIN VAN BUUREN, DUNCAN LAURENCE, CHRISTINA AGUILERA, GARY MOORE en natuurlijk nog veel meer….  En om de show nog spectaculairder te maken voor het publiek bouwen we het grootste podium ooit in de sporthal!

Een pop en rock spektakel met grote lichtshow
Hou jij van moderne muziek met schitterende beelden op LED-scherm en een fantastische lichtshow? Dan is LAKESIDE echt iets voor jou. Wij maken voor het publiek  een “ARENA” vlak voor het podium. Hier kun je de hele avond genieten van een topshow en feesten tot in de late uurtjes in de tot een ware poptempel omgedoopte sporthal!

Top artiesten
Wat jullie nog niet weten is dat in totaal ongeveer 200 artiesten gaan deelnemen. Regionaal toptalent begeleid door gitaristen, toetsenist en drummer. En daar boven op geeft het orkest aan de nummers een extra toffe sound. Drumband, koor en een dansgroep maken de showelementen compleet.

Pelikaan-trofee
Onderdeel van de show is een schitterende competitie van maestro’s. Dit zijn ondernemers die hele bekende muziekmedleys zullen gaan dirigeren en er samen met het publiek een feest van gaan maken. Met na ieder optreden een jury-beoordeling die serieus is, maar toch ook met de nodige humor gebracht zal worden. En de winnaar? Die krijgt zaterdagavond de felbegeerde Pelikaan trofee, vernoemd naar de vroegere Nederweerter bierbrouwerij.

Guulke
Zoals jullie misschien al weten hebben Joost en Nicole Linsen van Guulke Eten & Drinken hun naam ook dit jaar weer verbonden aan het evenement. Guus van Cruchten, voorzitter van “de Lakeside” vertelt hierover: “Het is voor ons als organisatie een enorme stimulans dat Joost en Nicole in zo een vroeg stadium (november 2018) hun naam aan dit evenement hebben verbonden. Het enthousiasme van Joost over ons evenement en de organisatie geeft ons vertrouwen dat we er ook het evenement van kunnen maken dat we voor ogen hebben. We zijn dan ook op de goede weg en alles verloopt volgens plan. Dit zou niemand uit Nederweert mogen missen!

Kaartverkoop
Guulke’s Lakeside Music Night vindt plaats op 18 en 19 oktober 2019. in Sportcentrum de Bengele Nederweert.Via www.lakesidemusicnight.nl zijn online kaarten te koop voor zit- en staanplaatsen. Ben er snel bij want op=op!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie