Skip to content

Uitbreiding parkeerplaats Jumbo in winkelcentrum Bosserhof

Redactie
9 juli 2019 | 12:32

Advertentie

De oplettende kijker heeft wellicht al gezien dat het woonhuis naast Jumbo Heerschap Boshoven, gelegen aan de Boshoverweg in Weert, is gesloopt. Op deze manier wordt er ruimte gecreëerd voor parkeerplaatsen.

Knelpunten
Buurtbewoners en klanten van Jumbo Heerschap ervaren dagelijks het letterlijke knelpunt op de parkeerplaats van Jumbo Heerschap Boshoven. Er is te weinig parkeerruimte zeker op momenten dat de vrachtwagen er staat om te bevoorraden. Omwonenden van winkelcentrum Bosserhof werden eerder uitgenodigd om mee te denken. Zij kregen op diverse momenten informatie over de plannen aan de Boshoverweg. Ook werd hen naar ideeën, meningen en ervaringen gevraagd om voor een prettige situatie voor zowel de winkels als omwonenden te kunnen zorgen.

Verbeteren parkeersituatie
Doel van het slopen van dit huis, is het verbeteren van de parkeersituatie aan de Boshoverweg in Weert. Door het huis te verwijderen, is er ruimte gecreëerd voor extra ongeveer dertig extra parkeerplaatsen en het wijzigen van de aanrij route van vrachtwagens. Door deze aanrij route te veranderen, worden bezoekers van het winkelcentrum minder belemmert tijdens het parkeren en verbetert de doorstroom.

Goed nieuws voor omwonenden en winkelcentrum Bosserhof: de plannen zijn inmiddels goedgekeurd door de gemeente Weert en naar verwachting wordt er in augustus gestart met de werkzaamheden die medio oktober klaar moeten zijn.

Foto: Schets onder voorbehoud van wijzigingen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie