Skip to content

Eetpunt ‘Ontmoeten doet groeten’ neemt vakantie

Redactie
25 juli 2019 | 9:00

Advertentie

Gisteravond zijn de gasten van het Eetpunt “Ontmoeten doet groeten” weer hartelijk ontvangen door Restaurant “De Dorpsherberg” in Ospel Dijk. Het was een gezellige avond met een heerlijk diner als afsluiting voor de vakantie. 

Het Eetpunt heeft inmiddels 30 vaste gasten. Daarnaast ontvangen ze elke week mensen die één keertje of geregeld komen eten. Iedereen is steeds vol lof over de kwaliteit van de maaltijden. De vaste gasten geven aan dat ze uitkijken naar de dinsdag. Elke week komen ze naar de Pinnenhof waar om 6 uur gegeten wordt. De meeste gasten drinken na het eten nog een kopje koffie en enkelen leggen nog een kaartje.  De prijs van de maaltijd is 8 euro (exclusief eventuele consumpties).

Wanneer je deel wilt nemen aan dit Eetpunt kun je jezelf aanmelden tot vrijdagochtend 12.00 uur voor de volgende dinsdag. Je kunt dat doen door te mailen naar eetpuntnederweert@gmail.com of telefonisch op telefoonnummer 06 83 15 92 14. Wil je jezelf later toch nog afmelden dan kan dat tot uiterlijk maandag 12.00 uur.

Eén keer per maand gaat het Eetpunt buitenshuis eten. Het afgelopen jaar zijn de bezoekers van het Eetpunt gastvrij ontvangen door Zorgboerderij Swinkels, Eetcafé de Kleine Winst, Restaurant Guulke,  Gasterij de Ontmoeting, Café Zaal Centraal, Restaurant de Daatjeshoeve, Theeschenkerij  Hof van Schoor, Restaurant  ‘t Pannetje, Restaurant bi-j Siem, Fer Roost Warme Maaltijdservice en Restaurant de Dorpsherberg. Alle horecagelegenheden willen ze daarvoor heel hartelijk bedanken.

Drie of vier keer per maand wordt er in de keuken van de Pinnenhof gekookt door vrijwilligers. Voor het vlees zijn ze vaste klant bij slager Hermanns in de Kerkstraat. Ze krijgen daar een superkwaliteit vlees tegen een heel schappelijk prijsje.”Leo, weer heel hartelijk bedankt.” De overige boodschappen doet het Eetpunt bij Jumbo. Ook daar worden ze gesponsord.

Als laatste willen ze Ton en het bestuur van de Pinnenhof bedanken voor het sponsoren in de vorm van het gratis gebruik maken van de eetruimte. 

Het Eetpunt is nu met vakantie. Ze wensen iedereen een fijne zomer toe en zien er naar uit om jou na de vakantie (weer) te ontmoeten

3 september
Vanaf dinsdag 3 september is iedereen weer van harte welkom. 

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie