Skip to content

Patrick Snijders tankt nieuwe brandstof met Diesel24

Redactie
25 juli 2019 | 18:00

Advertentie

Nieuw avontuur voor cafetariahouder uit Nederweert-Eind 

Cafetaria & Cateringbedrijf d’Indj Bi-j Angelien staat als een huis en is in uitstekende handen bij zijn vrouw. En dus was Patrick Snijders (44) uit Nederweert-Eind toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds kort is hij (mede)oprichter van Diesel24, een bedrijf dat (groene) brandstof levert voor de transport-, infra- en agrarische sector. “Ik doe alleen dingen die ik leuk vind.”

Op zijn 16e zakte Patrick in elkaar op het voetbalveld van FC Oda. Hij keek de dood recht in de ogen, maar overleefde. Vanaf dat moment werd alles anders. “Toen realiseerde ik me hoe belangrijk het is om alles uit het leven te halen. Om midden tussen de mensen te staan, je hart te volgen en kansen te pakken.

Kansen zijn er legio. Sinds 2014 runt Patrick samen met zijn vrouw Cafetaria & Catering d’Indj Bi-j Angelien aan het Pastoor Maesplein. Verse producten, bereid in eigen keuken. De geboren Boshovenaar combineert zijn commerciële talent met een grote, maatschappelijke betrokkenheid. Hij is voorzitter van d’Indj Laeftj en medeorganisator van verschillende evenementen in de regio. “Ik vind het heerlijk om te regelen en netwerken. Natuurlijk snijdt het mes daarbij aan twee kanten. Ik wil graag doen wat ik leuk vind. En tegelijkertijd ben ik een ondernemer die goed wil zorgen voor zijn gezin; mijn vrouw Angelien en twee zonen Job & Seb.

Diesel24
Hij heeft geen zitvlees. Nu het cafetaria en cateringbedrijf op rolletjes loopt, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Iets totaal anders. Het werd de oliehandel. Patrick is medeoprichter van Diesel24, een bedrijf dat (duurzame) brandstof ( EcoFuel) levert aan transport- en grondverzetbedrijven, agrariërs en pompstations in Limburg en Brabant. Hoogwaardige biodiesel, geproduceerd uit raapzaadplanten en daardoor veel minder belastend voor het milieu. “Zoals een energiebedrijf groene stroom levert, lever ik groene diesel”, vertelt de 44-jarige Eindenaar.

Doordat verschillende oliehandelaren zijn aangesloten bij Diesel24 kan Patrick de milieuvriendelijke diesel tegen een scherp tarief leveren. “Zonder contractuele verplichtingen voor de klant. Bij grotere leveringen, kunnen we een mobiele en hervulbare dieseltank op locatie plaatsen.” De diesel is geschikt voor alle dieselmotoren en voldoet aan de strengste normeringen van de overheid..

Het is Patrick Snijders ten voeten uit. Netwerken. Aanpakken. Ondernemen. Zaken realiseren en weer op zoek naar een volgend avontuur. Bijna 30 jaar nadat zijn eigen dieseltank nagenoeg leeg was, draait de motor op volle toeren.“Van jongs af aan heb ik geleerd dat je alles uit het leven moet halen. Nieuwe kansen komen vaak maar één keer voorbij. Die moet je dus grijpen.

Patrick P. H. Snijders I Diesel24 I M 06.12276913 I www.diesel24.nl I info@diesel24.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie