Skip to content

Welkomstmand voor Maud Smedts en Klaas Besieux uit Ospel

Redactie
5 augustus 2019 | 17:00

Advertentie

Maud Smedts en Klaas Besieux en hun twee kinderen zijn de nieuwe bewoners van Waatskamperheide 1A. Een reden om onze nieuwe inwoners te ontvangen met een welkomstmand uitgereikt door de Dorpsraad Ospel.

Maud en Klaas zijn afkomstig uit Heerlen. Ze waren op zoek naar een leuk huis met tuin en het liefst in het buitengebied. Gelet op centrale ligging van Ospel ten opzichte van hun werk was Ospel een logische keuze. Ze wonen inmiddels al weer bijna een jaar  aan de Waatskamperheide met veel plezier. Beide zijn fervent paardenliefhebbers. De grote hobby van zowel Maud als Klaas is de enkelspansport. Hier kunnen ze volop genieten en hun hobby uitvoeren.  De mooie grote tuin biedt hier alle mogelijkheden toe.  Samen met de kinderen genieten ze van alle rust in een mooie landelijke omgeving. Ze geven aan het prima naar hun zin te hebben in Ospel.

Klaas is als dierenarts werkzaam in een dierenartsenpraktijk in de buurt. Maud is sinds 1 januari 2019, nadat ze 10 jaar als dierenarts in diverse praktijken gewerkt te hebben, gestart als zelfstandig paardendierenarts met een passie voor tandheelkunde.

De dorpsraad heet Maud en Klaas en de kinderen van harte welkom in Ospel en wensen hen veel woonplezier.

Het welkomstpakket is een initiatief van de Dorpsraad Ospel. Meer informatie over het pakket en de deelnemers is te vinden op de website van de www.dorpsraad-ospel.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie