Skip to content

Gelijkvloerse Kolonel-Plus woningen op Hoebenakker, nu inschrijven mogelijk

Redactie
28 augustus 2019 | 16:00

Advertentie

De Kolonel-plus woning op een door jou gewenste kavel?

Diverse zelfbouwkavels die door de Gemeente Nederweert uitgegeven worden, zijn uitermate geschikt voor een semi-projectmatige woning. Niet iedereen, en zeker niet de doelgroep voor een levensloopbestendige woning, wil of kan nog zelf metselen, timmeren en het hele organisatieproces leiden. VOZ ontzorgt en biedt de volledige service en koperskeuze-mogelijkheden als aan de kopers van de Kolonel-Plus woningen in Juffrouw Joostenhof.

Momenteel zijn er concrete mogelijkheden om in Hoebenakker alsnog die zeer gewilde Kolonel-Plus woning te laten realiseren, geschakeld via de kap of geheel vrijstaand. Het woningtype met badkamer en slaapkamer op de begane grond heeft een ruime woonkamer en een inpandige grote berging, van buitenaf bereikbaar via een dubbele deur. Kenmerkend is de grote glaspartij boven de voordeur die op de verdieping zorgt voor een mooie lichtinval.

Inschrijven
Inschrijven voor een Kolonel-plus woning via VOZ op een gemeentelijke kavel kan tot 4 september! In geval van meerdere kandidaten dient er geloot te worden. De kavelverkoop gaat via de gemeentelijke uitgifte voorwaarden. Neem voor informatie contact op met Paul van den Wollenberg van Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. (VOZ): paul@vozbv.nl, 06-50440977 of via het contactformulier van www.hoebenakkernederweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Een wandeling door de binnenstad van Weert
18 september 2024 | 13:00
De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42

Advertentie