Skip to content

Hulp bij (ver)bouwen van jouw woning

Redactie
28 augustus 2019 | 18:00

Advertentie

Woningbezitters uit de gemeente Nederweert kunnen voor gratis informatie en advies op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energie besparen, energie opwekken en subsidieregelingen terecht bij het Duurzaam Bouwloket. We zetten dit digitale informatiepunt (www.duurzaambouwloket.nl) al enkele jaren in om inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van de woning. Wacht niet en bekijk de mogelijkheden voor uw woonsituatie.

Gratis advies
Inwoners die benieuwd zijn naar de mogelijkheden om de woning te verduurzamen, kunnen bij het Duurzaam Bouwloket terecht voor gratis informatie en onafhankelijk advies.

Waarde van woning stijgt
We vinden het belangrijk dat woningbezitters zich bewust worden van de mogelijkheden om energie te besparen”, aldus wethouder Voss. “Het nemen van de juiste maatregelen verhoogt het wooncomfort. De waarde van de woning blijft in stand of stijgt er zelfs door. Daarom roepen we onze inwoners op vooral gebruik te maken van de expertise van het Duurzaam Bouwloket.

Wat kun je verwachten?
Het Duurzaam Bouwloket helpt woningeigenaren van A tot Z bij het verduurzamen van de woning. Op de website www.duurzaambouwloket.nl staat informatie over de mogelijke maatregelen. Wil je contact met een adviseur, mail dan naar info@duurzaambouwloket.nl. De adviseurs beantwoorden jouw vragen en kunnen je in contact brengen met een betrouwbaar gecertificeerd bedrijf voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen.

Subsidie voor woningisolatie
Op de website van het duurzaam bouwloket worden ook actuele subsidieregelingen voor energiebesparende maatregelen vermeld. Een recent voorbeeld is de aankondiging van een nieuwe rijkssubsidieregeling voor woningisolatie. Ook voor vragen over subsidieregelingen kunt u contact opnemen met de adviseurs van het duurzaam bouwloket.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie