Skip to content

Top basketball in Nederweert

Redactie
30 augustus 2019 | 9:00

Advertentie

Na enkele jaren afwezigheid is Jumping Giants Nederweert er wederom in geslaagd om een oefenwedstrijd te organiseren van Basketbal Academie Limburg uit Weert. De tegenstander dit jaar is BBC Croonen Lommel uitkomend in de Belgische Top Division 1.

Tegenstander uit Belgische Top Division 1
De wedstrijd vindt plaats op dinsdag 3 september 2019 in de Jumping Giants Arena van sporthal “de Bengele” in Nederweert. Aanvangstijdstip 20.00 uur. Vol goede moed start BAL aan een nieuwe reeks oefen-wedstrijden met een mix van jonge Nederlandse talenten aangevuld met kracht en ervaring uit America en Kroatië. De verwachting is dat men dit seizoen een serieuze stap naar de middenmoot Dutch Basketball League Eredivisie gaat maken.

Zorg dat je erbij bent
Je kunt zelf een bijdrage leveren aan deze oefenwedstrijd door er duidelijk aanwezig te zijn. Wij hopen leden en hun familie, de vele oud-leden die de vereniging telt, begunstigers , sponsoren en verder iedereen die basketball-minded is op deze dag te mogen begroeten en te laten genieten van een spannende wedstrijd. Kortom een sportieve bijdrage om de basketballsport in Nederweert en de directe omgeving te promoten voor jong en oud.

Voor toegang tot de wedstrijd zal een kleine bijdrage gevraagd worden van € 3,- voor personen vanaf 13 jaar. Het team van Jumping Giants, de profteams, de scheidsrechters en alle vrijwilligers eromheen hebben er enorm veel zin in. Dus tot dan!

En dan als laatste… Jumping Giants let’s go win!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie