Skip to content

Dansrijck, danspartner van Guulke’s Lakeside Music Night stelt zich voor

Redactie
10 september 2019 | 16:00

Advertentie

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober Guulke’s Lakeside Music Night’s plaats gaan vinden in Sporthal de “Bengele” in Nederweert.
 Afgelopen weken hebben jullie kennis gemaakt met onze Maestro’s en solisten en koor. Vandaag stelt de organisatie Dansrijck, de ‘danspartner’ aan jullie voor.

Dansrijck

Dansrijck is een jong bedrijf opgestart op 1 juni 2014. Dansen is hun passie, sport en het werk waarin ze zich de afgelopen jaren met veel plezier hebben ontwikkeld. Ze willen niet alleen de jongsten of ouderen de vele aspecten van dans laten ervaren, maar ook jongvolwassenen op een moderne, spontane manier leren dansen. Door hun achtergrond in de danssport zijn ze in staat om hun klanten professionele en goede bewegingsonderbouwde lessen en cursussen aan te bieden, waarin iedereen zich kan ontwikkelen op zijn of haar niveau.

Boordevol artistieke hoogtepunten

Dansrijck zal door middel van dans een bijdrage leveren aan de Lakeside Music Night. Het artistieke gehalte van het gehele evenement zal daardoor zeer breed zijn. Dit is ook wat de organisatie van Lakeside Music Night voor ogen heeft. Het moet een totale beleving worden van muziek, zang en dans, oftewel: horen, zien en voelen!

Kaartverkoop gestart
Nog meer weten over Dansrijck, koor, artiesten en maestro’s? Hun uitgebreide verhalen lees je via www.lakesidemusicnight.nl. Hier zijn tevens de kaarten voor dit geweldige muziekspektakel te koop!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie