Skip to content

Matheu Hinzen uit Weert vertegenwoordigt Nederland op het Junior Eurovisie Songfestival

Redactie
30 september 2019 | 10:58

Advertentie

Foto: AVROTROS

Het is Matheu Hinzen uit Weert die zich de winnaar van het Junior Songfestival 2019 mag noemen. Met zijn nummer ‘Dans met jou’ wist hij de vakjury, kinderjury en kijkers thuis te overtuigen. Matheu gaat Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in Gliwice-Silesia, Polen op 24 november. Matheu is super blij dat hij heeft gewonnen: ‘’Ik kan het niet geloven. Ik heb er geen woorden voor!’’.

De vakjury, bestaande uit Kaj van der Voort, Tabitha en Edsilia Rombley, en kinderjury Anna en Max & Anne, hadden de zware taak om de finale-acts te beoordelen. Door drie keer 12 punten van de vakjury, kinderjury en de kijkers thuis werd duidelijk dat Matheu genoeg punten had om de finale overtuigend te winnen. 6Times werd tweede met 28 punten, op de derde plaats eindigde MOVES met 27 punten en Mannes werd vierde met 26 punten.

Matheu gaat zich de komende tijd voorbereiden op het Junior Eurovisie Songfestival. Deze voorbereiding is elke vrijdag te volgen op juniorsongfestival.nl en het eigen YouTube kanaal. Vanaf 26 oktober wordt er elke zaterdag een update over de Junior Songfestival winnaar in Zapplive uitgezonden. Op NPO Zapp wordt vanaf 19 november elke dag een Junior Eurovisie Update uitgezonden, waarin de belevenissen van Matheu te volgen zijn.

Junior Eurovisie Songfestival, zondag 24 november live om 16.00 uur bij AVROTROS op NPO Zapp

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie