Skip to content

Combo Guulke’s Lakeside Music Night stelt zich voor

1 oktober 2019 | 16:00

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober Guulke’s Lakeside Music Night plaats gaan vinden in Sporthal de “Bengele” in Nederweert.
 Afgelopen weken hebben jullie kennis gemaakt met de Maestro’s en solisten, koor en Dansrijck, maar de Lakeside Music Night zou niet compleet zijn zonder een combo. Dit combo bestaat uit Rob Mennen op toetsen, Wim Heggen op basgitaar, Gesuino Derosas op gitaar en Danny Princen op drums.

Ze hebben in het verleden al meerdere keren een beroep mogen doen op deze mannen voor een muzikaal project. Zij tillen het muzikaal naar een hoger niveau.

Danny Princen
Danny Princen is de drummer van het combo. Danny is al lange tijd lid van harmonie St. Joseph in Nederweert en het is fijn om een drummer uit de eigen vereniging te kunnen halen. Daarnaast speelt en speelde hij drums in diverse bepalende bands binnen de Nederweerter rockscene, zoals de ‘The Western Fruit Wood and Hooker Company’en ‘Powerslave’. Nu drumt hij nog bij ‘Sonic Temple’ en met ‘Reintje en haar Voskes’ speelt hij met, onder andere, Maestro Anouk Reijnders in een band speciaal voor de kids. Van alle markten thuis dus!

Rob Mennen
Rob is een veelgevraagd pianist/begeleider. Flexibiliteit en humor zijn voor hem sleutelwoorden en door zijn ruime ervaring is hij breed inzetbaar. Na zijn klassieke studie aan het Maastrichts conservatorium, die hij Cum Laude afsloot, speelde hij 15 jaar in coverbands en maakte zich de lichte muziek eigen. Veel harmonie/fanfareorkesten en koren kennen Rob vanuit zijn deelname bij hun speciale projecten. 
De laatste jaren is hij veelvuldig te zien in het theater met tournees in binnen- en buitenland met o.a. Mirusia, Maurice Hermans en Jack Vinders. Daarnaast werkt hij met enige regelmaat samen met Suzan Seegers, Ernst Daniël Smid, Esmee Dekker, Martin Hurkens en Dyanne Sleijpen. 
In 2018 was Rob als musical director/pianist in de Australische en Nederlandse theaters te vinden bij de optredens van de wereldwijd bekende Paul Potts en Mirusia, de ‘Australische engel van Rieu’.

Wim Heggen
Wim laat zich horen op de basgitaar. Als de harmonie een project heeft waar een basgitaar voor nodig is, kunnen wij altijd een beroep doen op Wim.
Wim heeft een harmonie verleden. Voor hij op de basgitaar ging spelen is hij begonnen op de trompet. Later is hij overgestapt op de waldhoorn om vervolgens de overstap te maken naar de basgitaar. ‘Fried Ducks’ was de eerste band waar hij zijn muzikaliteit kon laten horen. In het dagelijks leven is Wim werkzaam als huisarts in Thorn.

Gesuino Derosas
Gesuino is ook een vast gezicht bij muzikale projecten van de harmonie in Nederweert. Ook nu draagt hij zijn steentje bij en zit als gitarist op het podium van de Lakeside Music Night 2019. Zijn favoriete muziekgenre is rockmuziek, waarbij hij genoeg aan zijn trekken zal komen tijdens dit evenement. Zelf speelt hij ook in diverse bands. Eén daarvan is Van Hagar, dit is een Van Halen tributeband. De ander, Terra Nova, is zijn eigen band die al sinds lange tijd bestaat en diverse succesvolle CD’s heeft uitgebracht in Europa en Japan. 
Muziek is ook hetgeen waar hij zich dagelijks mee bezig houdt als gitaardocent en muziekschool coördinator op de muziekschool in Roermond.

Kaartverkoop
Nog meer weten over het koor, artiesten, dansers en maestro’s? Hun uitgebreide verhalen lees je via www.lakesidemusicnight.nl. Hier zijn tevens de kaarten voor dit geweldige muziekspektakel te koop!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie