Skip to content

Win een reis Parijs tijdens Koopzondag in Nederweert

Redactie
5 oktober 2019 | 21:19

Advertentie

Morgen gaat Nederweert op de Franse tour tijdens de Koopzondag in Nederweert. Er zijn een heleboel leuke activiteiten gepland in het centrum van Nederweert. Helaas voorspellen de weermannetjes op dit moment regen en in dat geval verplaatsen ze de activiteiten naar binnen.

Zo is er in de garage van Pleunis Mode een ‘escape’ room ingericht, bij Expert kun je champagneglazen stapelen, bij Jan Brinkmans optiek kun je een Eifeltoren bouwen, bij Shoeby  kun je ‘snor prikken’ en bij Meora kan je levensgroot tekenen. Het mini “Montmartre” is voor een gedeelte verplaatst naar de PUGN aan de Lambertushof. De workshop t-shirt airbrushen staat onder de luifel bij restaurant Bi-j Siem. Op het horecaplein zijn twee tenten gebouwd zodat je gewoon kunt genieten van de Cancan dansers van Dansrijck. De Jeu de Boules banen zijn gewoon in de open lucht. Want er zijn zeker droge momenten waarop je een balletje kunt  gooien. Natuurlijk word je in alle winkels deze middag gastvrij ontvangen in een Franse sfeer.

Als klap op de vuurpijl kan je alle aankoopbonnen van deze koopzondag in een speciale bus doen bij restaurant Bi-j Siem aan de Lambertushof. Misschien ben jij morgen om 18.00 uur wel de gelukkige winnaar van een 4 daagse reis Parijs voor 2 personen.

Laat je dus niet tegenhouden door het weer maar ga gezellig naar het centrum van Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie