Skip to content

Bijeenkomst Samentuin in omgeving van zorgcentrum St. Joseph Nederweert

Redactie
7 oktober 2019 | 17:00

Advertentie

Gezellig met de buurt tuinieren, wie wil dat nou niet?! In de samentuin kan iedere buurtbewoner op zijn/haar eigen manier een steentje bijdragen. Binnen de gemeente Nederweert zijn al een aantal samentuinen gecreëerd, veel succesverhalen komen hier naar boven.

Samentuin
Een samentuin is een initiatief dat vormgegeven wordt vanuit de buurt, iets wat ontzettend leuk is om ook in de omgeving van zorgcentrum St. Joseph te creëren. Het is een mooie plek die mensen verbindt, waar een praatje gemaakt kan worden en waar ideeën uitgewisseld worden.

Bijeenkomst
Gedurende de geplande bijeenkomst op woensdag 16 oktober om 18.00 uur in gasterij de Ontmoeting (in zorgcentrum St. Joseph Nederweert), wordt gezamenlijk nagedacht over de realisatie van een eventuele samentuin. Kan er gezamenlijk een samentuin gecreëerd worden? Staat de buurt hier voor open? Wat is hiervoor een geschikte plek? En wat kan men hierin betekenen?

Iedereen is welkom om mee te denken, zowel buurtbewoners, inwoners uit de gemeente en andere geïnteresseerde partijen. Alle inbreng en ideeën worden meegenomen in de plannen. Opgeven voor de bijeenkomst is wenselijk, graag een mail sturen of bellen naar leefstijlcoach Meggy van Soest (ahh.vansoest@landvanhorne.nl of 0642647993).

Lukt het niet om de bijeenkomst bij te wonen, maar heb je wel leuke ideeën, geef deze dan gerust door voor woensdag 16 oktober aan Meggy. Ook voor overige vragen kun je gerust contact opnemen.

Foto: Samentuin D’n Hoof Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02
Fotograaf Risse Groep
Kom jij speeddaten?
16 september 2024 | 19:35

Advertentie