Skip to content

Dubbelzege voor tennisser Jip uit Nederweert

Redactie
2 november 2019 | 17:18

Advertentie

Opnieuw tennissucces voor Jip van Assendelft uit Nederweert Nadat hij vorige week in Oostenrijk een ITF enkeltoernooi op zijn naam schreef, won hij zaterdag de dubbelfinale van het ITF 4 toernooi in Katelijne Waver in België. In de finale won hij met zijn partner Bart Nouws van het Frans/Spaanse koppel De La Bassetiere/Merida Aguilar met 6-3 6-0.

Jip verkeert in topvorm deze weken. Aan de zijde van de Nederlander Bart Nouws won het dubbeltoernooi in het Belgische Katelijne Waver. Het als derde geplaatste duo wist zonder setverlies de finale te bereiken. Daarin namen ze het op tegen het ongeplaatste koppel De La Bassetiere/Merida Aguilar. Die waren ook geen partij voor de Nederlanders en werden met 6-3 6-0 verslagen.

In het enkelspel reikte Van Assendelft tot de derde ronde. Daarin was de elfde geplaatste Fransman Ghibaudo helaas een maatje te sterk: 6-2, 0-6 en 6-3.

Gaan voor Goud
Tennisser Jip van Assendelft uit Nederweert is opgenomen in de club sporttalenten die door de stichting Gaan voor Goud worden ondersteund.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie