Skip to content

Nek & Schouderplan bij Fysiofitness Nederweert

Redactie
2 november 2019 | 16:00

Advertentie

FysioFitness Nederweert start met een nieuw Nek & Schouder plan.

Doel van het Nek & Schouder Plan
Het doel van het programma is je de effecten van specifieke oefeningen te laten ervaren. Je zet gedurende 5 weken de eerste stappen naar sterkere en soepelere nek- en schouderspieren en het verbeteren van je houding. Hierdoor kun je de spanning op je spieren verminderen en ervaar je meer beweeglijkheid en ontspanning. Ook draagt een goede houding en sterkere spieren bij aan het voorkomen en verminderen van klachten, zoals aanhoudende hoofdpijn of stijfheid.

Last van een bewegingsbeperking, spanning of pijn in je nek en schouders? Of wil je preventief naar je nek en schouders laten kijken? Kom dan langs voor jouw persoonlijk Nek Schouder Plan!

Dit mag je verwachten

  • Nek Schouder Analyse – Je start met een nek en schouder analyse, die wordt uitgevoerd door een erkende fysiotherapeut.
  • 5 weken fitnessoefeningen – Op basis van de analyse wordt een persoonlijk fitnessplan opgesteld met oefeningen afgestemd op jouw aandachtspunten.
  • Sterkere spieren – Je gaat gedurende 5 weken je nek- en schouderspieren versterken op je eigen niveau.
  • Minder spanning – Door je spieren te versterken en te stretchen, verlicht je de spanning op je spieren. Hierdoor zal je minder hoofdpijn, spanning en nek- en schouderpijn ervaren.
  • Betere houding – Heb je voornamelijk op je werk pijn of klachten? Wij kunnen je specifieke tips en oefeningen meegeven om je houding te verbeteren vanuit de Ergonomie. Zo kun je ook veel klachten voorkomen.
  • Meer beweeglijkheid – Tot slot zal je, als een resultaat van bovenstaande, meer beweeglijkheid ervaren.

Ontvang deze maand jouw eigen Nek Schouder Plan, opgesteld door een erkende fysiotherapeut, inclusief 5 weken fitness voor €49. Deze kosten zijn eenmalig. Je zit hierna dus niet vast aan een abonnement of andere kosten.

Versterk ook 5 weken je nek en schouders en voorkom klachten!

Wil je meer weten over het Nek & Schouder plan van FysioFitness Nederweert klik dan hier voor mee informatie. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met FysioFitness Nederweert via het nieuwe telefoonnummer 0495-218520.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie