Skip to content

Veraf en dichtbij in één contactlens

Redactie
12 november 2019 | 15:00

Advertentie

Als je wat ouder wordt komt het regelmatig voor dat je dichtbij minder goed kunt lezen. Het kijken op je smartphone of het lezen bij weinig licht of schemerlicht kan hierbij ook moeilijker worden. Je leest vaker bij kunstlicht, kijkt een film op tv of beantwoordt nog wat mailtjes op je tablet. Jouw ogen moeten zich hiervoor meer inspannen. Het team van Jan Brinkmans Opticien brengt hun expertise hierover aan het licht.

Multifocale contactlenzen
Je bent misschien al bekend met de multifocale bril. Dit is een prima oplossing voor veel mensen. Maar wist je dat er ook multifocale contactlenzen bestaan? Met deze huidige generatie contactlenzen kun je nu op alle afstanden scherp zien zonder comfort of zicht te verliezen. Wellicht draag je al een multifocale bril of gebruikt je lenzen in combinatie met een leesbril.

Voordelen
Er zijn verschillende voordelen aan het dragen van multifocale lenzen. Je hoeft geen bril meer te dragen, dat geeft natuurlijk al een heerlijk vrij gevoel. Daarnaast kun je met multifocale lenzen ook scherp lezen als je omhoog kijkt, iets wat met een multifocale bril lastig is. Dit komt omdat daar het leesgedeelte onderin de glazen zit. Ten slotte hebben deze contactlenzen een snelle gewenningstijd. je hersenen passen zich erg snel aan en focussen automatisch op het scherpste beeld. De lenzen zijn in veel gevallen ook geschikt voor mensen die al eens, zonder succes, contactlenzen hebben gedragen.

Uitprobeerdagen
Wil je ook weten of multifocale contactlenzen een optie voor je zijn? Vraag dan in de winkel naar de mogelijkheden. Ze informeren je graag. Tevens kun je op vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2019 tijdens de uitprobeerdagen profiteren van een proefpassing. Proefpassingen doen ze graag op afspraak, zo weten ze zeker dat ze de tijd voor je kunnen nemen! Vol = Vol!

Hans Brinkmans Eigenaar
Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie