Skip to content

Alzheimer Café Weert

Redactie
4 december 2019 | 13:00

Advertentie

alzheimerOp maandag 16 december wordt het laatste Alzheimer Café van dit jaar gehouden. Deze laatste avond van 2019 geen moeilijk thema, maar een film met een prachtige ode aan het leven. Ella en John hebben samen een heel mooi leven gehad. Nu zij beiden ernstig ziek zijn, verlangen zij naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, the leisure seeker, ontvluchten ze de bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen. Onderweg vinden ze hun liefde voor het leven en elkaar terug. Een film met een lach en een traan, geestig, confronterend, intiem en respectvol.

Voldoende begeleiding aanwezig
Jouw eerste kopje koffie of thee is zoals altijd gratis en in de pauze is er inmiddels traditioneel, kerstbrood en glühwein. Het belooft een mooie avond te worden, dus breng vooral jouw partner, vader en/of moeder mee; er is voldoende begeleiding aanwezig.

Iedereen is van harte welkom in het Alzheimer Café! Zowel mensen met dementie en hun partners, mantelzorgers, familieleden, zorgverleners, als mensen die zich verbonden voelen met het onderwerp, jong en oud, iedereen kan de bijeenkomsten bijwonen. Het Alzheimer Café wordt gehouden in Het Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3, 6006 ZH te Weert. Graag tot ziens in het Alzheimer Café. Het programma voor 2020 ligt voor u klaar!

Meer informatie via: leny.jonkers@dezorggroep.nl of angelique.gruters@maastrichtuniversity.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie